Το 1ο Βραβείο Animation (ειδικές σχολικές μονάδες) του 13ουΔιεθνή Μαθητικού ΔιαγωνισμούΤαινιών Μικρού Μήκους απονεμήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023στους μαθητές/τριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Κορωπίου στο Ιδρύμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου

Τον διαγωνισμό συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης (Προεδρία της Κυβέρνησης), το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου.

Ακολουθούν η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού καθώς και η βραβευμένη ταινία.

Ο Super Sketch είναι ένας φανταστικός υπερήρωας με κρυφό του όπλο ένα στυλό! Με το μαγικό, αυτό, στυλό καταφέρνει να «σχεδιάσει» λύσεις στα προβλήματα που συναντά και να σώσει τον κόσμο…Το μάθημα των εικαστικών εμπνέει τους μαθητές να δημιουργήσουν ένα stop motion με κεντρική ιδέα την ίδια την τέχνη της ζωγραφικής. Τα καλλιτεχνικά μαθήματα μπορούν να προσφέρουν εναλλακτικά μέσα έκφρασης, ενισχύοντας την επικοινωνία μας με τους άλλους. “Όλοι κρύβουμε μέσα μας υπερδυνάμεις που αγνοούμε ότι υπάρχουν. Βρες τη δική σου υπερδύναμη!”

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση