Ενημέρωση για διαδικασία ψηφιακής σύμβασης από τους αναπληρωτές μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι η εφαρμογή anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης παρέμεινε ανοιχτή για τη σύναψη και αποδοχή της ψηφιακής σύμβασης από τους προσλαμβανόμενους αναπληρωτές σήμερα 7/9 έως τις 19.00΄. Οι προσλαμβανόμενοι, οι οποίοι, αν και ανέλαβαν υπηρεσία σε σχολική μονάδα ή ΚΕΔΑΣΥ, δεν κατέστη εφικτό να…

Περισσότερα

Aποδοχή ψηφιακής σύμβασης από τους αναπληρωτές, μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης

 Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι, λόγω της αθρόας συμμετοχής των ενδιαφερομένων και των εύλογων καθυστερήσεων που σημειώνονται, η αποδοχή ψηφιακής σύμβασης από τους προσλαμβανόμενους αναπληρωτές, μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, για σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023, μπορεί να πραγματοποιείται και από τις 15:00 έως 17:00.

Περισσότερα

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
(Ανακοινοποίηση για τα σχολεία της Ραφήνας, Aνακοινοποίηση2 ως προς τις προθεσμίες)

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν τοποθετηθεί στο Γ/ΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΕΛ ΡΑΦΗΝΑΣ, 1ο ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ και ΕΕΕΕΚ ΝΤΑΟΥ ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και σκοπεύουν να αναλάβουν υπηρεσία τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατ. Αττικής από 10.00π.μ. έως 12.00μ.μ., λόγω τοπικής αργίας της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας. 

Περισσότερα

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2023-2024. (από την Παρασκευή 18 έως και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023)

Οι αιτήσεις-δηλώσεις προτίμησης περιοχών υποβάλλονται από την Παρασκευή 18 έως και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr)

Περισσότερα

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση